Samenvatting: Lancering van het IIFL India Equity Opportunities Fund (ICBE-fonds gevestigd in Luxemburg)

Samenvatting: Lancering van het IIFL India Equity Opportunities Fund (ICBE-fonds gevestigd in Luxemburg)

MUMBAI, India–()–IIFL Asset Management (IIFL AMC) is verheugd de lancering aan te kondigen van haar eerste in Luxemburg gevestigde UCITS Fund, IIFL India Equity Opportunities Fund (‘IIFL Fund’) door de fusie van Ashburton India Equity Opportunities Fund tot IIFL Fund. Op grond hiervan is het IIFL Fund met ingang van 29 januari 2019 van start gegaan met een beheerd vermogen van $75mn met IIFL Capital Pte. Ltd., Singapore is haar Investment Manager.

Anup Maheshwari, Joint-CEO en CIO, IIFL Asset Management, zei: “Ik ben ervan overtuigd dat Jonathan’s beleggingsstijl van beleggen in aandelen met een sterke focus op kwaliteit zal blijven resoneren met internationale investeerders. Het is ook zeer complementair aan de algemene beleggingsfilosofie bij IIFL AMC”.

Jonathan Schiessl, fondsbeheerder, zei: “Ik ben erg blij dat ik het samengevoegde IIFL-fonds onder IIFL AMC kan blijven beheren. Met IIFL AMC en haar diepgaande kennis van de Indiase markt, heb ik er alle vertrouwen in dat de klanten van het IIFL-fonds er enorm van zullen profiteren”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

www.businesswire.com/news/home/20190211005593/nl/?feedref=JjAwJuNHiystnCoBq_hl-bV7DTIYheT0D-1vT4_bKFzt_EW40VMdK6eG-WLfRGUE1fJraLPL1g6AeUGJlCTYs7Oafol48Kkc8KJgZoTHgMu0w8LYSbRdYOj2VdwnuKwa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>