Samenvatting: Syngenta selecteert beqom voor “Flexibel”, “Krachtig” Long-Term Incentive Plan Management

Samenvatting: Syngenta selecteert beqom voor “Flexibel”, “Krachtig” Long-Term Incentive Plan Management

NYON, Switzerland–()–beqom, de leverancier van een cloud-gebaseerde total compensation solution, kondigde vandaag de start aan van het Long-Term Incentive (LTI)-planmanagementsysteem voor Syngenta, de wereldwijde Zwitserse agribusiness die de duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid van de landbouw wil verbeteren met wetenschap van wereldklasse en innovatieve gewasoplossingen. Deze implementatie versterkt beqom’s groeimomentum en ondersteunt een nieuwe klant op weg naar een succesvolle HR-transformatietraject.

Na de overname door ChemChina heeft de behoefte van Syngenta aan een agile LTI-planoplossing de organisatie gedwongen buiten haar HR-suite te kijken, waarbij beqom geselecteerd werd voor haar robuuste functionaliteit.

Syngenta sluit zich aan bij een toenemend aantal grote ondernemingen die beqom kiezen als best-of-breed compensatieoplossing om naadloos te integreren met hun HR-suites.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

www.businesswire.com/news/home/20190225005509/nl/?feedref=JjAwJuNHiystnCoBq_hl-bV7DTIYheT0D-1vT4_bKFzt_EW40VMdK6eG-WLfRGUE1fJraLPL1g6AeUGJlCTYs7Oafol48Kkc8KJgZoTHgMu0w8LYSbRdYOj2VdwnuKwa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>